Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Epson nyomtatók
- Home server / házi szerver építése
- Milyen széket vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti20
tag
Sziasztok!!!
Megvan a gém eredetiben... A régi gépemen futott is szépen, persze egy kicsit levéve néhány cuccot+a városban néha kegyetlen berángatott, de ment. A régi gépem egy 1,7 GHz-es Celeron proci, 384 DDR Ram, Geforce 4 MX 440-- ezen ment.... Az új gépemen elindítom elszürkül és nem tölt tovább, befagy.. Mitől lehet ez, mit csináljak??? Az új gépem Amd Athlon 64 3000+, 1 giga ram, Asus 7300 GT top.... A konfignak elvileg reggelire meg kéne enni ezt a gémet, de nem akarja... Csak azért kérdzem, mert szeretnék vele újra jáccani, régen eljutottam asszem a negyedik pályáig sárkányvadászként, csak nem tudtam vele tovább jáccani a vizsgaidőszak miatt. most tolnám
(( de nem tudom!!!
Aki tapasztalt ilyet, vagy tudna segíteni az kérem tegye azt!!!
Előre is köszi!!
csá
Új hozzászólás Aktív témák
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(( de nem tudom!!!