- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dro0py
tag
válasz SeniorTilla #5802 üzenetére
Nem Gopro és DJI volt, egy harmadik, nagy márka. Direkt nem írtam le, mert nem akarom, hogy bárki flame-eljen. Egyébként beázásra nem vonatkozik a garancia többek között a Gopronál sem, legyen az sós vagy édes víz. Keress rá: "Because of possible user resealing errors, this product is not warranted against water housing leakage or any resulting damage."
Szóval ez értelmezés kérdése, hogy átvertek-e, igazából akkor vertek át, amikor elhittem nekik a vásárláskor, hogy vízálló. Dehát a marketing ilyen, én bedőltem neki, nem szoktam részletesen elolvasni a jótállási szabályzatot :-)
Legközelebb nyilván vízálló tokban fogom használni.
[ Szerkesztve ]
-
dro0py
tag
válasz SeniorTilla #5796 üzenetére
Én is mindig letakarítom a cuccokat a sós víztől, még a ruháimat is, tudom jól, hogy nem tesz neki jót. Itt viszont mindegy volt. A vízben egyszer csak kikapcsolt, és ennyi volt. Próbáltam kiszárítani, megtisztítani, semmire sem reagált már.
A szervizben szétszedték, és látszottak a sós víz nyomai belül. El is utasították a garanciális ügyintézést, mert benne van az "apróbetűsben", hogy sós vízre nem érvényes a vízállóság.
Ezt csak azért írom le, hátha másnak újdonság, és nem saját kárán tanulja meg, hogy hivatalosan NEM sós vízállóak ezek a kamerák.
Persze az összes youtuber nyomja a tengerben védőtok nélkül, dehát azok fizetett videók :-)
Most a DJI Osmo Action 4-el szemezek: erről mi a véleményetek?
-
dro0py
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Action kamerát szeretnék venni két célra: kerékpározáshoz és tengeri sznorkelezéshez.
A tengert azért emelem ki, mert egy kb. 200 ezres márkás kamerát már "lehúztam a wc-n", azt hirdették hogy vízálló, a tengerben elromlott, aztán mondták a szervizben, hogy vízálló, de nem sós víz álló :-O Lehet hogy az én hibám, nem olvastam el az apróbetűst :-) (A sós víz után természetesen kiszárítottam és kitakarítottam, de már mindegy volt neki.)
A SÓS víz állóság mellett ami fontos, hogy létezzen hozzá olyan adapter, amivel széles (lapos, nem a kerek fajta) koskormányra szerelhető.
Előre is köszönöm az ajánlásokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest