Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
Akár törölni is lehetne az előző hsz-t, megjött a második jack-mini usb átalakító és azzal már minden ok.
Biztos ami biztos a http://myactioncam.hu/-ról rendeltem egy eredetit is hozzá ezekhez képest 10szeres áron, nincs raktáron de megrendelték.
Egyébként sok jó kiegészítőt láttam ott, érdemes egy pillantást vetni rá. -
Kroni1
veterán
Én a helyedben egy ILYET tennék be az ülés alá, ezt is nagyon dicsérik és kb. 1.5-1.8m a kábele, nekem sisakról simán le lehetett vezetni magam előtt az ülés alá, egészen be a kipufogóhoz, szélvédett helyre.
Ugyan egy Sony kamerával, de nálam ilyen minőségben tudta rögzíteni a hangot: AS200 TESZTVIDEÓ 1.300Ft-ért szerintem ez a legtutibb megoldás, és nem kell plusz hosszabbítót venned!
-
zgospel
őstag
Nem volt türelmem tovább keresgélni, mert rendre ez a 9 centis jött elő
Biztos van másfél méteres is.
De van eleve mini usb mikrofon is. Vagy van valami oka ami miatt ragaszkodsz a jackhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest