- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Hardveres gyorsítás alatt a GPU használatot érted? Nem tudtam hogy az ingyenes nem támogatja, bár nem tűnik szükségesnek a sima vágáshoz egyáltalán. A Premiere sem minden esetben használja a GPU-t, sőt, régebben csak néhány videókártyát támogatott. De alapvetően a videókártya nem fontos a szerkesztéshez.
Nekem eddig összesen 2x volt hogy akadozott a playback a Premiereben, egyszer egy rossz kodek okozta, másodszor pedig a QuickTime kavart be (lehet az is kodek gond volt végülis). Amikor ezeket javítottam utána a Premiere is ugyanúgy vitte a playbacket ahogy kell.
Lehet hogy kodek probléma van nála is?"Nem lehet csak úgy összehasonlítani, hogy ha mediaplayerben jó, akkor a szerkesztőben is folyamatosnak kell lenni"
Ezt ki tudnád fejteni hogy miért nem?Abból indulok ki hogy az előző gépem i5-2500K volt egy GTX 560 vga-val és 16 giga rammal, és nem volt semmiféle playback problémám még a 4K-val sem. Kivéve amit fentebb említettem. Mondjuk azok nem 100 Mbps fájlok voltak mert a Hero 5 olyat nem tud. Khaosz gépe ennél még erősebb is.
(#1717) Khaosz55 az alap műveletek egyik vágóprogramban sem bonyolultak. Mindenkinek az a célja, még a profi felhasználóknak is, hogy az alapvető műveletek gyorsan és könnyen megoldhatóak legyenek. Feleségem egyáltalán nem egy számítógépguru, sőt... mégis 10 perc alatt megtanulta a Premiere alapvető használatát és megy neki. Behúzod a fájlokat, kivágod ami kell, egymás mellé rakod őket az idővonalon, teszel be zenét ha kell, exportálod ha kész, azt csá. Attól még hogy maga a program ennél sokkal több mindenre is képes még nem muszáj azokat kihasználnod
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged