Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gino20

őstag

válasz illjo #377 üzenetére

Értem és sajnálom, de természetesen megértem. P40 topik elég halott, de a P40 Pro eléggé pörög. Van esetleg ott értelme ugyan ezt megkérdezni vagy ezt esetleg tiltja valami szabályzat (szakmai topikban "bizniszről" érdeklődni) :F

jeni: Köszi a választ, de sajnos jelenleg botrányosan kevés az időm és sose csináltam semmi hasonlót droid rendszerrel így fázok tőle.
    Amúgy nincsenek nagy igényeim szóval nem kell komoly play-es fizetős app / játék / stb csak "alap" dolgok.
    Szokásos közösségi vackok működnek, YT vanced OK, meg ezen kívül pár apróság: otp smart bank / shazam / spotify / Denon avr remote / ........
    De a google fiók szinkronizálása hiányzik, így hiába pl a chrome app, nem azok a hírek jönnek fel / hiába a google maps, de ugye bejelentkezés nélkül nincs mentett cím, nem működik a mikrofonos keresés (petal térkép messze nem naprakész) / szedtem le Gmail-t is, de nem jelez az értesítő sávban / az RTL most app sem működik és amit még tapasztalok, hogy néha-néha tükrözném a képet és böngészőből játszok le ilyenkor, de kikapcsol a képernyő.

Új hozzászólás Aktív témák