- Computex 2025: sok gigawattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Értem és sajnálom, de természetesen megértem. P40 topik elég halott, de a P40 Pro eléggé pörög. Van esetleg ott értelme ugyan ezt megkérdezni vagy ezt esetleg tiltja valami szabályzat (szakmai topikban "bizniszről" érdeklődni)
jeni: Köszi a választ, de sajnos jelenleg botrányosan kevés az időm és sose csináltam semmi hasonlót droid rendszerrel így fázok tőle.
Amúgy nincsenek nagy igényeim szóval nem kell komoly play-es fizetős app / játék / stb csak "alap" dolgok.
Szokásos közösségi vackok működnek, YT vanced OK, meg ezen kívül pár apróság: otp smart bank / shazam / spotify / Denon avr remote / ........
De a google fiók szinkronizálása hiányzik, így hiába pl a chrome app, nem azok a hírek jönnek fel / hiába a google maps, de ugye bejelentkezés nélkül nincs mentett cím, nem működik a mikrofonos keresés (petal térkép messze nem naprakész) / szedtem le Gmail-t is, de nem jelez az értesítő sávban / az RTL most app sem működik és amit még tapasztalok, hogy néha-néha tükrözném a képet és böngészőből játszok le ilyenkor, de kikapcsol a képernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest