-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
AssAssynn #238 üzenetére
"Figyelj, én lelkesen jöttem ide, nem kell belőlem ellenséget csinálnod"
Nem ez volt a célom!
Csak már baromi unalmas ugyanazokat a tájékozatlanságból következő dolgokat olvasni mindenhol... Meg az is hogy sokan úgy adják elő, mintha holnaptól ezt kötelező lenne használni.A konzol az életciklusa végéig fix hardver lesz. (azért a végére el tud fáradni jó pár címnél) A stadián meg már most is szabadon válogatják össze a fejlesztők a hardvert a játékuk alá. Pl az új foci manageres game 2 cpu-t kap, mert nekik az kell. Nyilatkozta már fejlesztő azt is hogy ők már erősebb hardverrel dolgoznak mint ami most a rackekben van, mert mire befejezik a fejlesztést, már az lesz használatban. 8k 120fps is be van jelentve. (bár nem biztos hogy egyszerre lesz meg) Ez is árnyalja azért a képet. Meg az hogy hiába akarok ps5-t venni, nem kapok sehol.
"Ott viszont veszel használtan olcsón játékot, amit kijátszás után tovább is adsz 1-2 ezressel olcsóbban, vagy ugyanannyiért"
Ez abszolút jogos, és jelentős hátrány."Kijön egy új játék, ami ezen fut a legjobban (mint volt a cyberpunk), megveszi 1 milla ember a Stadia-ra, és előfizetés nélkül nyomja hónapokig. Ez mennyire fenntartható a rendszer számára? Vagy később, amikor uborkaszezon van és a játékosok többsége szintén előfizetés nélkül nyomja a régi játékait? Nem gondolom, hogy ez túlzottan megérné a Stadia-nak."
Na igen! Ez jó kérdés, de valami értelme csak van ha mindenki ebbe az irányba indul meg. (Xcloud, Luna, Ps now) Szerintem itt be játszik az is ami anno az ms-nél az xbox 1-nél. Féltek hogy ha a sony bejut a nappaliba, akkor nekik annyi. Azt tudjuk hogy a játékipar már magasan ver mindent.(mobil is bele értve) Itt most új piac nyílik, és tudják aki először lép, az behozhatatlan előnyt szerezhet. Ezért most még a totális pénz égetés is belefér nekik. Ahogy az epic store-nak is belefér hogy egy rakat gamet kvázi ingyen ad nekünk, csak hogy játszmába tudjon kerülni. -
gangstagergo
senior tag
válasz
AssAssynn #238 üzenetére
Én azért nem keverném össze a PC/Konzol játékokat a Stadiával. Egy PC vagy konzol vásárlással kézzel fogható eszközt veszel ellenben a felhő alapú szolgaltatásokkal amit csak virtuálisan birtokolsz. Ahogy korábban felmerült valóban megvan a kockázata, hogy megszűnik a szolgáltatás de Pl. amit a múltban megszüntettek szolgáltatásokat azok ingyenesek voltak (lásd goggle+) vagy csak átalakult (Google music->YouTube Music) Túl nagy piaci igény van a streaming szolgáltatásokra hiszen az 5G terjedése egyre nagyobb teret nyer. A Stadia még kezdeti állapotban van a jelenlegi játékfelhozatalok mellett de tudjuk, hogy hosszú távon működni fog hisz a Gamepassal a Microsoft már bizonyított. Megérzésem szerint akkor gyújtják be a rakétákat amikor az MS elindítja az Xcloud PC kliensét. Akkor már muszáj több játékot adniuk a Stadia Pro felhozatalba mert GP kenterbe veri. Nekem van PS4em illetve Stadia ingyenes előfizetésem még január végéig de csak akkor fizetnék elő újra ha értelmes játékokat kínálnak mert a jelenlegi felhozatal szerintem egy vicc
Egy két cím miatt érdemes de az egész felhozatal nekem nagyon gyenge. A legtöbbet telefonon játszok egy PS4 joystickkal.
Korabbi kérdéseidre válaszolva:
- ha én a helyedben lennék biztos, hogy nem vennék Chromecast+Stadia kontrollert mert egy kicsivel több pénzért már vehetnék egy konzolt aminél sokkal nagyobb szabadsagot kapnék mint amit most nyújt a Stadia.
-5ghz mobilon szoktam játszani, kábelen meg laptopon. Egyes játékoknál tapasztalatam Wifin néha kisebb langokat de kábelen semmi gond nincs
- Pro játékfelhozatal változó. Mindig jönnek új játékok illetve mennek is de ha már Pro előfizetőként bezsebeltél egy jatékot akkor az már a tiéd ( persze csak ha előfizető vagy) így ha egy ideig szünetelteted az előfizetést később visszatérhetsz a játékokhoz. Ebben pl jobb a Stadia mint egy Gamepass ahol fix mennyiségű játék van de ha kikerül a nagy kosárból akkor már többet nem játszhatsz vele az előfizetés megléte mellett.Összegezve a dolgot csak azoknak ajánlom a Stadiat akiknek nincs semmi alapjuk egy modern játékok futtatására alkalmas eszközünk illetve azoknak akik mobilon szeretnének játszani a tv előtt ülve miközben a párjuk néz valamilyen csajoknak szánt sorozatot
2990 Ft nem sok pénz érte főleg ha úgy nézzük, hogy a családi megosztás tökéletesen működik. Ha jól emlékszem 1+5 fő a Google családi csoport létszáma.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
AssAssynn #238 üzenetére
Hogy miért szedtek le a Pro-ról több játékot? Kérdezd meg a hivatalos Stadia fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- GTA VI
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest