Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Update
kipróbáltam a spotify-t, ugyan úgy bezárja az alkalmazást a háttérbe, viszont a play zene nem, amiket olvastam róla eddig, hogy jobb minőségű valamennyivel mint a konkurencia, bár botfülű vagyok szóval én nem hallom

zenéket megtalálok mindent, még olyat is amit nyáron nem, spotify-ben
Szóval eddig nekem tetszik, néha valamiért nem tudok belepörgetni a zenébe ami streamel, olyan mintha nem töltené előre, de aztán másik zenénél rögtön jó lesz
Úgy néz ki én itt megállok, és ezt használom

-
bandi0000
nagyúr
Remélem nem nyitottam még egy ilyet, de nem találtam hirtelen másikat.
Szóval az alapkérdés nyilván, az hogy mennyire használható ez a megoldás a konkurenciával szemben?
Régebben spotifyt használtam egy ideig, de a legnagyobb gondom az volt, hogy ha offline hallgattam a zenét, és mondjuk nyomtam egy összes alkalmazás bezárását, akkor a spotify is bezáródott, vagyis a kezdőképernyőn a widdgetje is nullázódott, ez után bele kellett mennem az appba, és újraindítani a zenét, ez idegesített, szóval ez a másik kérdés, hogy ilyesmi anomália van e a play zenénél?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest