Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Érdekességet vettem észre. [link]
(ez egy random térkép, a valódi tervezett útvonalnak csak egy részletét tartalmazza)
Az a lényeg, hogy a 4-es pontnál valamiért letérít az autópályáról, egy szomszédos határátkelőhelyre vinne át, holott ugye ez hosszabb út. Na most ez nem lenne akkora gond, viszont nem is lehet az útvonalat teljesen "visszahúzni" az autópályára, mindenképp a mellette lévő határátkelőhöz akar vinni, holott elvileg az autópályán lévő is nyitva van(tavaly nyitva volt, a neten pedig nem találtam semmiféle ezt tagadó bizonyítékot).
Nem eget rengető probléma. csak érdekelne, hogy annak van valami valós oka, vagy csak bug?
(Nem tudom, hogy régebben jól működött-e, nem néztem végig így még az útvonalat, pedig többször is jártam már erre.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Xiaomi 11t pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest