- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Érdekességet vettem észre. [link]
(ez egy random térkép, a valódi tervezett útvonalnak csak egy részletét tartalmazza)
Az a lényeg, hogy a 4-es pontnál valamiért letérít az autópályáról, egy szomszédos határátkelőhelyre vinne át, holott ugye ez hosszabb út. Na most ez nem lenne akkora gond, viszont nem is lehet az útvonalat teljesen "visszahúzni" az autópályára, mindenképp a mellette lévő határátkelőhöz akar vinni, holott elvileg az autópályán lévő is nyitva van(tavaly nyitva volt, a neten pedig nem találtam semmiféle ezt tagadó bizonyítékot).
Nem eget rengető probléma. csak érdekelne, hogy annak van valami valós oka, vagy csak bug?
(Nem tudom, hogy régebben jól működött-e, nem néztem végig így még az útvonalat, pedig többször is jártam már erre.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyaralás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest