Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Pont ma teszteltem a gugli térképet, elhatároztam, hogy az új telómra csak jól megválogatott +legális apk-k kerülnek - így navinak a "natív" maps + a szintén nagy cégek által pénzelt Here maradt.
Első körben jók a tapasztalatok: az offline navigáció jól működik, ha letöltötted előzetesen a térképet, akkor teljesen olyan, mintha befizettél volna 10k-t egy igo-ra. Annyi különbséggel, hogy az igo egy telefonfőző-akksizabáló dög, ez meg nekem a fél órás tesztidő alatt beérte 4%-nyi akksiidővel, ami nálam 140mAh.
A here-hez képest óriási pozitívum a köztes pontok beadása, ez megy a mobil appban a 3 kis pöttyöcskére rátenyerelve, vagy asztali gépen, a linket pl gmailben átküldve. Sajna civilizált mentési megoldást nem találtam, csak "megosztani" lehet az útvonalat gdrive/onedrive/sms vagy email-ben, de ez nem akkora gond, a rövidlink tökéletesen átviszi a köztespontokat is.
A részemről no more fizetős v "virágbolti" navi, ez bőven elég lesz komplikáltabb, nemzetközi utakra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gaming notebook topik
- Amazon Kindle
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest