Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
gabesz839
üzenetére
Van olyan lehetőség hogy letöltse a kijelölt útvonalat, hogy offlineba is működjön. Ilyenkor csak azt az útvonalat tölti ami neked kell, és nem lesz több 100 mb.
Én egerben voltam, és a legkisebb térkép amit letölthetett, az 600MB volt. Egy másik app MAPS.ME 100MB ból egész Mo-ot lekapta, és eddig bárhol voltam szinte minden turistautat, vagy érdekesebb éttermet kilátót stb stb megjelenített.
Gugli maps nem tudom miért olyan helyigényes, de negyed ennyi infót sem tartalmaz, viszont remekül működött az offline navigálás, igaz mivel ezeket a süket pontokat nem tudom húzogatni, csak úgy tudtam lebeszélni hogy fizetős útra v autópályára vigyen, ha kézzel adtam meg extra uticélokat, amivel az volt a gond, hogy minden városnak a közepébe be akart vinni... és ha nem ismered az utat akkor be is visz.
Nem értem amúgy offlineban miért nem működik a fizetős útvonalak elkerülésére készült opció. Állandóan felzavart az autópályára és nem is mutatott alternatívát, pedig amin jöttem gyorsabb volt.
Ha még a véda radarjait is mutatná, óriási pacsi menne érte
Remélem nem volt nálam szemfülesebb a radar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Kompakt vízhűtés
- Sweet.tv - internetes TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Remélem nem volt nálam szemfülesebb a radar.