Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
Hali
Lenne egy fura kérdésem a Google térképpel kapcsolatban. Ha Szegedre keresek rá a térképfunkcióval, sárga emberke a jobb alsó sarokban, bekékül az út, ráhúzom és feljön az utcakép meg minden. Meg akartam ma nézni egy osztrák várost, emberke ott, de nem tudom az útra húzni. Ugyanez volt egy német várossal is(Freiburg), pedig mikor ott voltam akkor minden ment simán. Ha meg Szegedről nézem, akkor meg semmi. Csak utcaképek. Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A17 mobiltelefon
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs