Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
nemethsza #1047 üzenetére
Töröltem mindet, de a gh-ba "beragadt". Mindegy, lehet másik emailcímmel regisztrálom és letesztelem ott mi lesz. Egyébként rákerewstem és sok helyen olvasom hogy jártak így.
Valamiért a névhez párosítja, illetve acc-hoz. Törölve minden szoba, minden otthon, minden társítás de az ért ott van minden eszköz amit eddig felvettem
Annyira nem érdekel azért mert nem használom csak tesztelem, de így marad is tesztfázisbanAz sem tetszik hogy az összes fényt berakja pl egygyűjtőbe és felül ott van, pedig nem akarom egyben kezelni, azt sem tudtam törölni.
-
-
mexel
veterán
Sziasztok. Ismerkedem ezzel a Home alkalmazással, de nekem valami nagyon nem kerek és igen macerásnak is tűnik.
Az első kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom az "Önhöz kapcsolt eszközök"-et törölni? Nagy részük már nincs is meg, smartlife appból lettek társítva, de egyszerűen hiába töröltem a Home-t és raktam újra, eltávolítottam minden társítást, de ezek ott vannak. Nem lehet resetelni valahogy hogy előlről kezdjem? Mert igen nehézkesnek tűnik nekem és nem túl testreszabhatónak. Nem teljesen értem ezt aszobák.ottonok-lakások stb elrendezést, miért rak ki ugyanazt az eszközt több féleképpen is stb stb.
De először a full törlés érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest