Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
maestro87
üzenetére
Igen, közben kitapasztaltam, hogy a picasa számolja a tárhelyet, azaz nem "ingyenes". Legalábbis a 2048 pixelnél nagyobb képek. Mivel nekem ez nem előny a drive-hoz képest, így marad a drive.
Nekem amúgy vica versa megjelennek a képek, tehát ha google fotókba töltök fel, akkor látom picasan és fordítva is. Sőt ha picasan törlök képet, akkor a google fotók kukájában is ott lesz.De az asztali alkalmazáson feltöltéskor be lehet állítani, hogy milyen minőségben töltse fel (eredeti vagy megosztásokhoz ideális formátumban).
Igen, az egyik nem foglal tárhelyet (16MP alatti képek), de mondom, nekem letöltéskor minimum felezi a fájl méretét, vagy még többet. A felbontáshoz nem nyúl. Ilyen áron nekem ez nem kell.
A másik beállítás, amikor foglal a drive tárhelyéből, ekkor teljes méretben lehet újra letölteni, de akkor már inkább rögtön drive-ba töltöm, nekem jobban átlátható.
Tettem egy próbát a fotókkal, hát nem jött be, van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest