Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
maestro87
üzenetére
Igen, közben kitapasztaltam, hogy a picasa számolja a tárhelyet, azaz nem "ingyenes". Legalábbis a 2048 pixelnél nagyobb képek. Mivel nekem ez nem előny a drive-hoz képest, így marad a drive.
Nekem amúgy vica versa megjelennek a képek, tehát ha google fotókba töltök fel, akkor látom picasan és fordítva is. Sőt ha picasan törlök képet, akkor a google fotók kukájában is ott lesz.De az asztali alkalmazáson feltöltéskor be lehet állítani, hogy milyen minőségben töltse fel (eredeti vagy megosztásokhoz ideális formátumban).
Igen, az egyik nem foglal tárhelyet (16MP alatti képek), de mondom, nekem letöltéskor minimum felezi a fájl méretét, vagy még többet. A felbontáshoz nem nyúl. Ilyen áron nekem ez nem kell.
A másik beállítás, amikor foglal a drive tárhelyéből, ekkor teljes méretben lehet újra letölteni, de akkor már inkább rögtön drive-ba töltöm, nekem jobban átlátható.
Tettem egy próbát a fotókkal, hát nem jött be, van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Jövedelem
- Mazda topik
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- TCL LCD és LED TV-k
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest