Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
Nem egészen ideillő kérdés, mert ezt már Google One-nak hívják, de hátha találkozott valaki a dologgal. Van nekem egy 2 TB előfizetésem, már több éve használom. A gyerekeknek is lett közben telefonjuk, stb, és odáig juottunk, hogy a fiamnak tele lett a 15 GB alap tárhelye (főleg képek miatt). Próbálnék neki a 100 GB-os előfizetésre váltani, de nem engedi, gondolom a Family Link miatt azt írja, hogy majd én megoldom neki (mármint a felügyelő a FL-ben). Viszont én csak arra találok lehetőséget, hogy a saját 2 TB tárhelyemet megosszam, az viszont itt nem megoldás, mert egyrészt tele van, másrészt oda nem ilyen dolgokat mentek el. Lehet probléma a 16 év alatti kor esetleg (2 hónap múlva már eléri)?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest