Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! A napokban összefutottam olyan Google Drive-on megosztott videóval, hogy azt nem lehetett semmilyen formában letölteni. A linken keresztül bárki számára elérhető. Azt vágom, hogy a megosztás során ki lehet kapcsolni a letöltés gombot, ugyanakkor én használok egy Internet Download Manager nevű klienst, ami a hagyományos letöltések vezérlése mellett tud olyat, hogy videótartalomnál megjelenik a kis vezérlője böngészőben és elég sok videót ki lehet vele menteni bárhonnan kb. Az említett megosztásnál viszont nem jelenik meg.
Milyen beállításokkal oldhatta ezt meg a megosztó? Szeretnék én is hasonló formában megosztani videókat a GD-omból. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Üzleti vita és megbeszélés
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen TV-t vegyek?
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs