Hirdetés
-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
plex, plex, plex
A levédéssel kapcsolatban,meg, ha tényleg arról van szó, hogy az adott hálózaton belül már ne férjen hozzá, akkor még annyit, hogy nem is feltétlen kell hozzá router-i tudás.
Én pl laptopról szoktam csinálni plus hálózatot (effektíve wifi hotspot-ot). Egy csomó ingyenes progi van erre, de a windows-on alapból van ilyen funkció, jelszót is lehet beállítani, CC-vel többször is használtam, tökéletesen megy. -
Greybeard
tag
-Elméletileg, ha a vendég módot kikapcsolod a Google Home appban, akkor csak azok a készülékek tudják irányítani, amik ugyanazon a wifi-n lógnak, mint a Chromecast. Majd kijavít valaki, ha tévedek.
-Olvass vissza 5-6 hozzászólást a lejátszóval kapcsolatban, éppen most veséztük ki. VLC helyett a Videostream és a Plex ajánlottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby rádiós topik
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest