Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Nem bántás.
Csak mi az az extra, amit a routerben állítgatni kell - és támogatja-e annak az állíthatóságát az adott router? Ugye ez itt a kérdés. És mindez nincs előre, jól ledokumentálva, csak döbbensz, amikor a naív módon való telepítéskor már az első hálózatra kapcsolódás döcögősen, szinte alig megy: többszöri újra próbálkozás, meg hardreset, mer a telepítő varázsló is megakad, hogy nem tud továbblépni, miközben nem tudsz semi extráról, ami a routeredben másképp lenne beállítva, mint egy másik átlag ember, átlag routerében.
Ez a tipikus hibaeset, aminek okát nagyon nehéz beazonosítani. Kommunikálni és kutakodni kell - ezt csinálom épp.
Szóval, érted, ugye? Nálad, és a 4 barátnál nem azért megy hiba nélkül, mert annyival ügyesebb voltál, mint én, hanem mert egyszerűen ott nem állak úgy a dolgok, hogy az ilyen misztikus problémák jelentkezzenek. De a netet olvasgatva, nem vagyok egyedül, szívnak vele mások is (de az olyan -Google support által- adott tanácsokkal, mint, hogy indítsam újra, ellenőrizzem a jelszót, vagy vigyem messzebb a tévétől... na ezzel nem sokra megyek)
Addig eljutottam, hogy az én routeremmel -jelenleg- nem, vagy nehézkesen megy. Mint írtam már, mobil hotspottal működik.
Azért azt el kell fogadnotok, hogy nem egy "építs magadnak cast eszközt" volt a kiindulás, hanem egy kulcsra kész Chromecast eszköz beüzemelése, aminek nem szabadna több kihívást és rejtélyt hoznia, mint egy laptop, vagy egy okostévé beüzemelése. Nem hiszem, hogy üzemszerű, ha az évek óta stabilan működő, sok-sok eszközt kiszolgáló infrastruktúrát át kéne alakítani ezért. Ezt azért furcsállom, de elfogadom, nálam van valami extraordinary. Remélem, megtalálom a routerben átállítandókat és remélem, az nem az lesz, hogy kvázi le kell butítanom valamit emiatt
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest