Hirdetés
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
Kikapcsoltam, semmi változás. maradt ugyanez a semmirevaló szar.
Szerk: Persze. Ráadásul minden könyvjelzőhöz kapcsolódó dolgot kilőttem a francba. Na majd ha lesz kedvem nyomok egy resit.
Szerk2: hehe, ez jó. kikapcsolta mégis, csak azon az oldalon jön be az új stílusú könyvjelző, amit avval mentettem el.

-
mmdms
addikt
Najó, hogy lehet visszacsinálni a könyvjelzőkezelőt, mielőtt még belelépek a monitorba. Szétb@ssza az idegeimet.

-
mmdms
addikt
Helo!
Elgépeltem a jelszavam egy bejelentkezéskor, pontosabban az emilcím helyére írtam a jelszavam, a jelszóéra meg az emilt. Na most ugye a jelszó mentése ki van kapcsolva, de a felhasználónévnél, az emilcímem helyén ott figyel a jelszavam, mint bejelentkezési név, hogy tudnám azt onnan kigyilkolni? FF alatt pikkpakk megtalálom, ezen valahogy nem jövök rá. -
mmdms
addikt
Az imént kaptam egy linket msnen, és nem tudom megnyitni. Ha rámegyek a linkre, indul a chrome, és memóriacímre hivatkozva nem nyitja meg az oldalt. Annyit észrevettem, ha már fut a chrome, akkor gond nélkül megnyitja. ha nem fut, akkor a fejléc sem átlátszó, hanem matt fekete. Lehet hogy az aero-val van valami bánata?
-
mmdms
addikt
Szaisztok!
Hoyg tudnám azt megoldani, hogy en kelljen mindig a tanúsítvánnyal rendelkező neptunon megnyomnom a továbblépés gombot? Tűzrókából kimentettem a tanúsítványt, importáltam, de így sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest