Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Az alábbi gondom lenne:
Ha nyomok egy új lap létrehozását, aminek következtében megnyílik egy új lap
a google keresővel, és beírok egy tetszőleges szót, amire keresni akarok, majd nyomok egy entert, akkor bead egy nagy büdös semmit, felül a címsorban meg ez jön:
https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1PQCZ_huHU694HU704&ion=1&espv=2&ie=UTF-8
Ugyan úgy ott marad a google kereső az oldalon, majd ha beírom még1x akkor már dobja a találatot.
Nem tudom, hogy telepítettem-e valami bővítményt, ami ezt a zavart okozza, vagy esetleg bekaptam egy vírust? Soha nem volt még vírusom tudomásom szerint.
Magyarul mindenre 2x kell rákeresnem, mire el is kezd keresni...
-
-
-
-
-
Üdv.
2 dologban szeretnék segítséget kérni!
1.
Mikor egy oldalon rákattintok egy linkre, akkor az megnyílik egy másik ablakban és automatikusan át is vált rá.
Na de, ha az egér középső gombjával nyitok egy új ablakot, akkor az a háttérben nyílik meg.
Hogy tudom azt beállítani, hogy ez is átváltson rá azonnal?
2.
Vannak a könyvjelzőim, amiket jelenleg a címsor alatt tudok elérni... könyvjelzősáv aszem.
Nem lehet itt is kirakni oldalra a könyvjelzőket, mint FF-ben? Nagyon megszoktam már azt és ez a megoldás sokkal macerásabb, mint az oldalsávos megjelenítés...Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a google keresővel, és beírok egy tetszőleges szót, amire keresni akarok, majd nyomok egy entert, akkor bead egy nagy büdös semmit, felül a címsorban meg ez jön: