Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Megpróbálom képekkel elmagyarázni, hogy hol a probléma, remélem tudtok segíteni.
Kép1 Aki ismeri a honlapot az tudja minek kellene itt lennie.
Kép2 Nyílván itt a globális nyelvválasztónak kellene bejönnie de csak egy üres lapot kapok.
Kép3 Itt meg ügye a letöltés gombnak kellene lennie és kiváalsztani a megfelelő OS-t a driverhez.
Valakinek valami 5let? A Windowst 3 napja raktam fel, se IE se Chrome se FF nem működik rendesen. Segítségeteket előre is köszönöm.

-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Szeretném kérni a segítségeteket, mert én már nem tudok előrébb jutni.
Vadonat új SSD-m van a gépemben minden újra rakva.
Legújabb Flash+Chrome, na most a Chrome hajlandó lejátszani a Youtuben a zenéket 2.0-án, amikor 5.1-em van. Előző rendszeren a 20.XXXX-es Chrome működött 5.1-ben
A Firefox-al ugyan ez a helyzet de legalább a rádiót képes lejátszani 5.1-ben amit a Chrome nem tud. Youtube-val ugyan az a helyzet itt is.
Az IE ugyan az mint a Chrome ugyan úgy nem játszanak le semmit úgy ahogy kellene.
A hang beállításokon már 1000x átrágtam magamat semmit nem tudok állítani, az vigasztal, hogy az FF-nél a rádió működik, szóval a beállításokkal nincs probléma hang terén.
Régi Flashplayert meg nem tudom honnan tudnék leszedni mert nem találok.
Java fent van és a Shockweave player is.Esetleg van valami 5-ek, hogyan tudnám működésre bírni a rendszert?

Ja és ha esetleg rossz topikba njátnék akkor mondjátok meg hol kellene keresgélnem.

Köszi.

-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
A Chromeban, hol tudom beállítani, hogy ne naplózzon a böngésző?
Köszi.

-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Ma updateltem a Chromomat és a Flash Player-t is és azt kell mondanom, hogy nincs hangom se youtuben se sehol Chromeval, IE meg FF működik, csak a Chrome nem esetleg valakinek valami 5let? Megpróbáltam ugyan azokat felrakni ami eddig volt és ott sincs hang érdekes módon. Van hang a fülesemen, direkt teszteltem.
Köszi a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest