Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
A Google Képek-et szeretném hozzáadni Chrome-ban saját keresőmotorként, hogy ha beírom pl. hogy "k repülő" akkor egyből a képtalálatokat dobja fel.
Ezt meg tudtam már csinálni a translate-rel, youtube-bal és maps-szel is, viszont a képek valahogy nem hagyja magát.
Mi lehet oda a helyes url? -
atillaahun
veterán
válasz
Giovanny
üzenetére
Öhhm, az nem lehet hogy be-cache-elt valami hibás állapotot a böngésző? Nincs ilyen a beállítások között hogy oldalspecifikusan törölhessek böngészési előzményt? Én csak általánost találtam.

(#18314) Nixon18
Gondolom úgy van beállítva a karakterkódolás az adott oldalon, hogy olyan betűket is elfogadjon. Nem hinném hogy ez Chrome hiba lenne. -
atillaahun
veterán
Sziasztok, valami elképzelés, hogy a greentravel.hu-t miért nem szeresse a Chrome? Minden más behozza.

-
atillaahun
veterán
Sziasztok,
(tudom, hogy a nem a legmegfelelőbb téma, de ennél közelebbit nem találtam)
Ha egy partner cégnél tiltva van a Google kérdőívre való adatok beküldése (megjelenítés és kitöltés érdekes módon nem), akkor az valószínűsíthetően a httpS kapcsolat miatt van?
Kikerülhető ez valahogy szerintetek? A cég jó eséllyel nem fog változtatni a biztonsági beállításain
így ha nem találok rá megoldást akkor csinálhatom újra az egész kérdőívet egy másik (ismeretlen) oldalon. -
atillaahun
veterán
Üdv, a Chrome-ot ki lehet valahogy okosítani, mint az Opera-t, hogy egy oldalra való belépésnél több acc közül is lehessen választani, ha azok el vannak mentve? Pl. Gmail esetében.
Gesture-ket, meg saját betűs/szavas keresőket sem tud ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest