Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Teljesen egyetértek az Avastról alkotott véleményeddel (és itt most nem szidni akarom ezt a szoftvert
) . Akárhány géppel akadt dolgom , amelyiken Avast volt , rögtön azt távolítottam el róla elsőnek ; és az esetek nagy részében meg is oldotta a progi eltávolítása a problémát .Két gépemen is az általad említett MSE program végzi a "védelmi munkálatokat" ,és csak dicsérni tudom a Microsoft programozóit e szoftver tekintetében . Egyébként az általuk készített programok "csapnivalóak"
(kivéve az op.rendszereket ,és az MSE-t) .
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) . Akárhány géppel akadt dolgom , amelyiken Avast volt , rögtön azt távolítottam el róla elsőnek ; és az esetek nagy részében meg is oldotta a progi eltávolítása a problémát .
(kivéve az op.rendszereket ,és az MSE-t) .