Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Bluetooth hangszórók
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Nekem hosszú ideje csinálja azt a chrome, hogy ha egy olyan oldalon vagyok ahonnan pl több oldalt is megnyitok, pl. híroldal, akkor amíg az új lapok be nem töltődtek, addig nem tudok még görgetni sem.
Ez elég bosszantó, mert pl megnyitok két új oldalt, erre az eredetin meg megáll az élet, a firefoxon ilyet nem tapasztaltam és az ilyen oldalakat már inkább onnan nyitom meg, mi okozhatja ezt a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest