- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
No igen, egy AdBlock kieg volt rajta, amit leszinkronizált (piros stop táblában fehér tenyér). Azt leszedtem, de anélkül is problémás volt sajnos. Kapott utána egy Ublock Origin-t pluszban bekapcsolt Aguard listákkal (kivéve a social media listát), de a probléma maradt ezt követően is (Edge is kapott ugyanolyan beállítású UO-t, ezt követően is rendben volt a játék)
Azt gondoltam CTRL+F5 újraépíti a sütizést face-nél, de lehet törölni kellene minden hozzá tartozót. Plusz nem tudom ezek a játékok saját sütiket is használhatnak? Mert akkor lehet kompletten törölni kellene az összes sütit, aztán majd összegyűlnek idővel.
Sajnos sok időm nem volt foglalkozni vele, de legalább Edge alatt tudja használni a játékokat.
Téma nincs, csak UO kieg
De akkor lényegében Chrome beállítások és sütik amik befolyással lehetnek ilyen szinten a weboldalakra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest