-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
CalibRasta
tag
válasz
Albigator
üzenetére
Hát lehet gép újrahúzás lesz, sajnos egy-két program letöltése miatt olyan oldalon is kikapcsoltam a védelmet ahol lehet nem kellett volna....elég is volt annyi. Tanulópénz megint
Igen win10et használok, pedig azt hittem a defender kevés a gép védelméhez, de sokan dicsérik.@junior11 : sajnos az első progit még leszedtem, rögtön talált 31 veszélyt, de aztán már a gép ahogy elindítom rögtön befagyasztja a progit! Sőt ha az újat(másikat) akarom feltelepíteni akkor is befagy a telepítő már az első pár másodpercben. De csak ezeknél. Mintha a vírus tudná hogy le akarod szedni és blokkol. Sőt a netes weboldaluknál is ugyan csak megáll. Minden más oldalt nyomkodhatok, csak ezeket nem illetve a torrent oldalakat. Érdekes ilyet még nem láttam...eddig.

Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen win10et használok, pedig azt hittem a defender kevés a gép védelméhez, de sokan dicsérik.