Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Directors
üzenetére
Erre valami szülői felügyeleti megoldás kellene: [link]
Esetleg még ezt nézd végig: [link]
Geri27
Nekem volt anno valami kis huncutság a gépen amit az Adwcleaner megtalált törölt de gép restartnál újra megjelent mint kiderül a szinkronizációba ette bele magát azóta minden böngésző újratelepítésnél CSAK a bejelentkezéseket jelszavakat és a könyvjelzőket hagyom szinkronizálni (már átálltam FF-re de ott is ugyanezt a protokollt követem) azóta nincs gond. Nem is baj mert pl. a kiegészítőket is sokszor rosszul szinkronizálta nem mindegyiket stb. úgyhogy azok manuális telepítése is jobb időigényes - minimáilis - de jobb. Az UBO saját szűrőimet le szoktam menteni majd abból importálom be friss telepítés után és minden mehet tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- World of Warships
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest