Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Chrome-nál (és amúgy más böngészőknél is) megoldható-e, hogy az külön lapon megnyitott oldalak ne "lássák egymást".
Ez alatt azt értem, hogy pl az első lap mindig a Facebook, és a többin nézegetek pl. horgászcuccokat, akkor utána a FB látványosan elkezd olyan tartalmakkal bombázni (célzott hírdetés).
Valahogyan ez kivédhető?
Tudom, hogy a sütikhez van köze, de ugye egy munkameneten belül azok nem törtlődnek.
A 3. fél számára a sütik elérését most letiltottam, de nem vagyok benne biztos, hogy ez megoldja a problémát.
Vagy esetleg, ha nyitok pl. egy Operát a Fb-nak de a többi böngészést a Chrome-ban végzem, az megoldás? (bár ez elég kényelmetlen).
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mikrotik routerek
- Samsung kuponkunyeráló
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs