Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Chrome-nál (és amúgy más böngészőknél is) megoldható-e, hogy az külön lapon megnyitott oldalak ne "lássák egymást".
Ez alatt azt értem, hogy pl az első lap mindig a Facebook, és a többin nézegetek pl. horgászcuccokat, akkor utána a FB látványosan elkezd olyan tartalmakkal bombázni (célzott hírdetés).
Valahogyan ez kivédhető?
Tudom, hogy a sütikhez van köze, de ugye egy munkameneten belül azok nem törtlődnek.
A 3. fél számára a sütik elérését most letiltottam, de nem vagyok benne biztos, hogy ez megoldja a problémát.
Vagy esetleg, ha nyitok pl. egy Operát a Fb-nak de a többi böngészést a Chrome-ban végzem, az megoldás? (bár ez elég kényelmetlen).
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Licencek
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest