Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- E-book olvasók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- 3D nyomtatás
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotthusi
tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Szia feljebb olvashattad nekem mi a problémám de ha nem akkor leirom hogy tudom most at megtenni hogy egy teljesen uj chromera szinkronizáljam az eddigi könyvjelzőim mert nem rég ujra tettem és ilyen ezer éveseket rakott bele akkor hol vannak a tegnapiak??? nem tudsz valami megoldást erre hogy előről kezdjem és minden meglegyen??
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- 3D nyomtatás
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs