Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
a kezeim közé került egy régi gép (cerka 346 + Via IGP) és OS újraintsall volt(XP) alapból chrome-ot tettem fel, viszont akármilyen flash videót játsztok 100%-ra padlózza a procit és iszonyat szaggat a kép/hang. Sokmindent nem tudtam tenni, kipróbáltam milyen Firefoxban és ott némileg kissebb a CPU használat, olyan 90% körüli és itt már teljesen jó a hang bár a kép itt is néha egy kicsit laggol de közel sem annyira mint Chrome-ban és abszolút tűrhető.
Egy sima weboldal sok képpel is eléggé lehúzza a rendszert Chrome alatt, de Firefoxnál ez sokkal kevésbé jelentkezik.Ennyivel pazarlóbban bánna az erőforrásokkal a Chrome ? Ha igen mióta ilyen ? Évek óta Chrome-ot használok, igaz jóval erősebb gépen, de régebben a Chrome gyorsabb volt mint a Firefox, éppen ezért kezdtem el használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest