- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
Sziasztok! Mostanában gyakran kapok egy olyan üzenetet, hogy a chrome elavult és emiatt nem tudom kihasználni a legújabb funkciókat sbt. kézi telepítés szükséges. Nekem ez így kicsit büdös, miért ne frissülne automatikusan mikor eddig mindig úgy tett, és ha rámegyek, hogy oké frissítek akkor behozza a chrome letöltése képernyőt. Rámentem a Chrome névjegyére is akkor meg elkezdett frissíteni valamit és ezt az üzenetet írta ki:
Verzió: 37.0.2062.94 m
A frissítés sikertelen (hiba: 7)Hiba történt a frissítések keresése közben: A Google Update csoportházirendjének beállításaiban található ellentmondások miatt a Google Chrome nem frissíthető. A Csoportházirend-szerkesztő használatával állítsa be a frissítések házirendjének felülírását a Google Chrome Binaries alkalmazásban, majd próbálkozzon újra; A részletekkel kapcsolatban lásd: http://goo.gl/uJ9gV.Csak én vagyok paranoiás és ez teljesen normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest