Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Használhatatlan a Chrome tegnap óta.
Történt egy kis gebasz a géppel, lefuttattam az A System Caret + töredezettségmentesítettem. Aztán restartoltam a gépet és CHKDSK ellenőrizte a fájlrendszert és csinált ezt azt, aztán ahogy elindult a rendszer valami hibát jelzett a Chrome, és nem indult el, töröltem újra raktam aminek az lett az eredménye h megnyitás után 1 percel bezáródik, akkor töröltem Revo-val majd újra raktam de szintén ezt csinálja. Más programnak is lett baja nem csak a Chromenak, de azokat helyrehoztam, a Dragon se volt hajlandó indulni normálisan, azt újraraktam és jó lett.
A Chromenak lehet baja vagy a Windows miatt nem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Történt egy kis gebasz a géppel, lefuttattam az A System Caret + töredezettségmentesítettem. Aztán restartoltam a gépet és CHKDSK ellenőrizte a fájlrendszert és csinált ezt azt, aztán ahogy elindult a rendszer valami hibát jelzett a Chrome, és nem indult el, töröltem újra raktam aminek az lett az eredménye h megnyitás után 1 percel bezáródik, akkor töröltem Revo-val majd újra raktam de szintén ezt csinálja. Más programnak is lett baja nem csak a Chromenak, de azokat helyrehoztam, a Dragon se volt hajlandó indulni normálisan, azt újraraktam és jó lett.