Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
sziasztok, szeretnék segítséget kérni, a Google Chrome -ot használom és egy ideje nem menti el a jelszavakat, hiába ismétlem hiába megyek be a beállítok-jelszavak űrlapok- Mentett jelszavak kezelése - tt jelennek meg azok a weboldalak, amelyekhez a jelszavak mentése meg lett tiltva- itt nincs semmi semmi az ég adta világon, és olvastam fórumokon hogy egy két fióknál van ez, de nálam, sem freemail, sem gmail.hu, sem gmail.com, sem youtube, sem facebook, semmit nem ment meg sem kérdezi, mióta automatán frissít(vagy mi a szösz mert én nem frisítettem az biztos) azóta szar az egész, néha még videózás közben is ugy beakad a böngészőm hogy iszonyat, na de ez nem ide tartozik, mit tegyek ez ellen, szeretném használni a kényelmi funkcióját is ennek a böngészőnek, sajna már küszködöm vele pár hónapja de már úgy voltam vele hogy segítséget kérek talán nem vagyok ezzel a problémával egyedül.
Verzió: 28.0.1500.95 m
A Google Chrome naprakész.köszönöm a segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest