Hirdetés
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
sziasztok, szeretnék segítséget kérni, a Google Chrome -ot használom és egy ideje nem menti el a jelszavakat, hiába ismétlem hiába megyek be a beállítok-jelszavak űrlapok- Mentett jelszavak kezelése - tt jelennek meg azok a weboldalak, amelyekhez a jelszavak mentése meg lett tiltva- itt nincs semmi semmi az ég adta világon, és olvastam fórumokon hogy egy két fióknál van ez, de nálam, sem freemail, sem gmail.hu, sem gmail.com, sem youtube, sem facebook, semmit nem ment meg sem kérdezi, mióta automatán frissít(vagy mi a szösz mert én nem frisítettem az biztos) azóta szar az egész, néha még videózás közben is ugy beakad a böngészőm hogy iszonyat, na de ez nem ide tartozik, mit tegyek ez ellen, szeretném használni a kényelmi funkcióját is ennek a böngészőnek, sajna már küszködöm vele pár hónapja de már úgy voltam vele hogy segítséget kérek talán nem vagyok ezzel a problémával egyedül.
Verzió: 28.0.1500.95 m
A Google Chrome naprakész.köszönöm a segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest