- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tudom, éppen ezeket szoktam emlegetni én is hiányosságként. És valóban tényleg vannak alapvető hiányosságok, amikre bővítmény sincs, sajnos ez igaz. A gugli mintha nem hallgatna a júzerekre, vagy én nem tudom.
Pl. a rühellem, hogy az utolsó tabbal bezáródik a böngésző, és nem képesek ezt megcsinálni, hogy legalább legyen rá egy opció a beállításokban
Az ezt orvosló bővítmények félmegoldások voltak, és már nem is működnek (legalábbis amiket próbáltam).De még ezektől eltekintve is azt mondom, hogy összességében még mindig ez az legjobb számomra. Főleg most a 28-as béta óta még gyorsabb és "reszponzívabb" az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pl. a rühellem, hogy az utolsó tabbal bezáródik a böngésző, és nem képesek ezt megcsinálni, hogy legalább legyen rá egy opció a beállításokban
Az ezt orvosló bővítmények félmegoldások voltak, és már nem is működnek (legalábbis amiket próbáltam).