Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- RAM topik
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
killer2
tag
Üdv mindenkinek! Először is BUÉK!
Keresek néhány nagy Android fejest, aki meg tudna nekem válaszolni néhány kérdést.
De előtte egy sürgős kérdés: Nem tud valaki Budapest közelében olyan embert vagy szervizet, ahol van Riff Box és Nexus One-t vállalnak? Sikerült teljesen elpusztítanom a telefont, sehova nem lép be, töltést se jelez, semmi.
És most akkor a lényeg: Elkezdtem utánanézni az Androidos moddolásnak és úgy látom, hogy egyetlen hely sincs, ahol össze van rendesen szedve, hogy mi micsoda, mindenhol csak leírások vannak modokhoz. Úgy gondoltam, hogy jó lenne csinálni egy FAQ-t, ami külön az Android moddolásával kapcsolatban felmerülő dolgokkal foglalkozna. Viszont van néhány dolog, amire nem találtam választ, ezeket kérem, hogy segítsetek megválaszolni, ha tudjátok.
1. Bootloader mode és Recovery mode közötti különbség (nyilván nem nehéz, de nem tudom telefon hiányában megézni) és azok funkciói.
2. Az SPL az azonos-e a Bootloader-el és kb egyenlő-e egy PC esetében lévő BIOS-al? Valamint, hogy ezt el lehet-e flashelni, lehet-e módosítani, mennyire lehet feltörni, ha lock-olva van és lehet-e újra lezárni a garancia miatt?
3. Mi a radio? Azt tudom, hogy ennek össze kell illenie az SPL-el, valamint hogy elvileg csak ezzel lehet brick-elni a telefont. De akkor ez mi is pontosan? Milyen összefüggésben van az SPLel?
4. A telefon kernel-e milyen összefüggésben van a radio-val és az SPL-el, valamint melyik partíción van eltárolva? (mert ugyebár van misc, recovery, boot, system, cache és userdata).
5. A recovery partíción gondolom a recovery image van. De ez pontosan mit is tartalmaz? Ez lenne a recovery menü tartalma vagy ezt állítja az vissza?Egyelőre ennyi lenne, előre is köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OLED TV topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440S, 14" HD+ kijelző, i5-4210U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo ThinkPad T470, 14" FHD IPS kijelző, i7-7600U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 é
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G4 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest