Aktív témák
-
DarkByte
addikt
"Ott a Wifi Tether for Root Users, működik Wifivel, Bluetooth-szal, tud WEP-et, teljesen ingyenes, és már most is elérhető
Root jogok kellenek hozzá mondjuk."
Ez szép és jó, de egy 80k -s telefonon amihez itthon semmiféle garancia nem jár én nem kezdek el nem gyári ROM -okat telepítgetni. Más valószínűleg elszántabb ilyen téren, én nem. Addig amíg hivatalos Android ROM -al nem lehet ezt megcsinálni addig engem ez nem tud meghatni. Egyébként valószínűleg ez is JNI/NDK -t használ, gyanítom hogy a kernel -hez vannak plusz modulok leforgatva amiket a root jogokkal így már el tud érni. Mivel ennek valahogyan köze van a kezelőfelülethez, gondolom JNI -n át kapcsolódik hozzá a Java -s rész. De mindjárt belesasolok a forráskódjába mert kíváncsi vagyok, lehet nincs igazam.
Mod: FAQ -ban írják hogy a kernel -ben lennie kell a netfilter modulnak, ezt csak egyedi ROM tudja, és úgy látom ilyen csak a G1 -hez van egyelőre. -
vtechun
veterán
na, akkor aki tud angolul szóljon a google-s srácoknak, hogy vmi ilyesmi (end - home) funkciot rakjanak bele a browserbe, mert ugye egy 200 hsz-es fórumoldalon eltart egy ideig mire leér az ember
Karma : Neked G1-ed van? jövő havi fizu után veszek egyet szerintem
Fehérben milyen lehet? Mert úgy nem oly otromba mint feketében, bár a külső nekem sokadlagos, inkább a felület legyen könnyen használható és gyors 
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- World of Tanks - MMO
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- GL.iNet OFF topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Root jogok kellenek hozzá mondjuk."
Karma : Neked G1-ed van? jövő havi fizu után veszek egyet szerintem