Hirdetés
- iPad topik
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
Aktív témák
-
vtechun
veterán
Kezdetnek próbáld ki ezt : Fennec Beta alias Mozilla. G1-en nem indul el.
-
vtechun
veterán
nekem meg nincs szükségem ilyen progira
Nem vagyok én kém, különben sem rögzíthetem más hangját a beleegyezése nélkül
tudtommal -
-
vtechun
veterán
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
Mennyiert adtad el? Magic mennyiert lesz? Az kene nekem is.
-
vtechun
veterán
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
Akar te is kiprobalhatnad

Hatha ez tokeletes lenne neked

-
vtechun
veterán
Ki fogom próbálni a dwang-v1.5.zip ROM-ot. Csak a nagy SD kártyát nem akarom egyelőre formázni emiatt
Mivel fekete kijelző jött be - ilyenkor asszem az ext2 particiót kell formázni - ezért nem próbálkozom most melóban vele 
Bár lehet berakom a másik telóból az SD-t, majd kiderül

-
vtechun
veterán
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
ha engedelyezni akarod, akkor allow, vagy meginkabb always allow

-
vtechun
veterán
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
itt van a 3 9-es : http://n0rp.chemlab.org/android/experimental/update-cm-4.1.999-signed.zip
-
vtechun
veterán
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
ismerek mást is akinek bejön, viszont olyasmi lehet ez mint a hokizas, jo-jo, de azért egy nővel jobb

tehát: jó-jó, míg nem próbáltál jobbat

-
vtechun
veterán
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
ami nekem nagyon nem tetszik a CMekben, az az, hogy nem olyan gördülékeny a scrollozás mint mondjuk egy Hero romban, vagy akár a sima 1.6-osban. Ez nekem amikor felraktam CM-et, egyből feltűnt.
-
vtechun
veterán
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
ez baromi érdekes, SD kártyát most sem lehet particionálni? nem nézted ?
-
vtechun
veterán
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
Én is köszönök mindent Karma-nak, ő a mester androidban, viszont át akar pártolni állítólag szifonra... ez azt hiszem jelzésértékű..

dirty.yakuza : eddig milyen ROM-od volt? írd le a tapasztalataidat , hasonlítsd össze a kettőt, mert szerintem jó gyors ez a rom.
-
vtechun
veterán
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
elfut nélküle is
De ha csinálsz ex2-es particiót, akkor azokra fogja menteni a perogikat így marad több hely a telón. -
vtechun
veterán
válasz
Konflikt
üzenetére
Az alábbiakat mindenki csak saját felelősségére kövesse :
SD kártya particionálásához tökéletes ez a leírás.
A jelenleg futó romot pedig rootolt 1.6-osra cseréléshez annyi kell, hogy innen letöltünk néhány zipet és azokat felrakjuk egy kiadós wipe után

Garancia nincs, de én ezt használom, és meg vagyok vele elégedve.
Itt az első hozzászólásban szokott lenni, ahogy tapasztalom mindig a legfrissebb build. A downloads szekcióban. Nekem a HTC ADP 1.6 DRC83 -ra van szükségem, ezekből leszedem az rootolt alapot ( Rooted-Base) - ,meg a kiegészítőt ( Expansion Pack). Ezeket bemásolom a gyökérbe, és egy wipe után felrakom az alapot, majd utána közvetlenül mehet az expansion pack. Ennyi nagyvonalakban. És máris egy egész jó kis rendszerünk van.
-
vtechun
veterán
válasz
Konflikt
üzenetére
amit linkeltem azt meleg szívvel tudom ajánlani
Hero-t csak próba erejéig
de SD ( Class6 ) kártyán létrehozott swap particio nelkul neki se allj szerintem 
Így is kevés volt rohadtul a memória.
Ami nagyon tetszett a Hero-ban, az a böngésző
A Sense uiban nem is tudom, hogy mi a nagy szám, semmi extrát nem vettem észre a zsufolásig telt "desktop"on kívül 
Tényleg, magyarázza már el vki, hogy mi is az a Sense UI

-
-
vtechun
veterán
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
na, ez hogyérted? Enyémnek van otthon egy töltője, meg melóhelyen egy töltője

Nem nagyon szokta 24 óránál tovább bírni

-
vtechun
veterán
hát nemtom, feétettem elvuileg az appstoSD-vel moddolt 1.6-osat, de nem nagyon veszi eszre a 512 megas ext2 particiot.. nemertem egyelore, hogy miert, jo lenne egyebkent busyboxot tolni ra
-
vtechun
veterán
kipróbálom, hogy még az update zipben kicserélem a Browser.apk -t a BetterBrowserre, ne utólag kelljen vele szarakodni. Kiváncsi leszek felmegy-e simán

Most látom van újabb verziója : Browser-bb-143.apk
Hmm, ahogy azt móricka elképzeli, nem megy fel így, verification failed. Na, majd még utánanézek ennek

-
vtechun
veterán
Soha nem tanultam angolul, de szerintem semmi szükség magyarosításra.
minnya felrakom az AppstoSD-vel moddolt, rootolt 1.6-ot. Kiváncsi leszek. Tegnap már felment Karma segítségével a gyári is, amit sikerült is rootolni - gyárilag nem votl az wtf? - de appstosd-vel nincs kedvem kiseérletezni

-
-
vtechun
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
hát a gyári Gtalk kliens stabilnak mondható. Viszont a jobb MSN kliensek , meebo, ebuddy azok eléggé instabilak, főleg abban, hogy pl. meebo ki/be lépeget ha kicsit is terheli az ember a telefont. Egyébként meg sokkal-sokkal jobban zabálják az akksit mint mondjuk a gyári GTalk kliens. Ez is érdekes, elvileg hasonlóaknak kelllene lenniük, nem ?
DarkByte : hajrá a fejlesztésben
vmi jó xvid lejátszót kellene rá portolni vagy nem is tudom, kodeket
pl. ffmpeget -
vtechun
veterán
egyébként ahogy néztem, főleg az újab alkalmazásoknál van kép is a Marketben, de határozottan tetszik. "Egy kép többet mond ezer szónál."
-
vtechun
veterán
Na! CyanogenMOD 4.1.10.1-es szoftverbe bekerült az új Market !
-
vtechun
veterán
válasz
MichaelSD
üzenetére
nemtom
nekem rohadtul nincs rá szükségem, nincs se naplóm, se semmim, mégis elvagyok, nem felejtek el munkába járni, stb
, amikor kijött ez a google task, akkor is izgatottan kezdtem el kipróbálni, hogy na, ez mi is lehet, de aztán hamar rájöttem, hogy nekem semmi szükségem erre 
-
vtechun
veterán
Mit szóltok a BenchmarkPi eredményemhez?
G1-ek közt 2. helyezett, abszolútban 8..

-
vtechun
veterán
Hi. Vettem ma 8 gigas microSD class6-os karit. Beleraktam, fel is ajanlja a formazast, de nem csinal vele semmi. Valakinek vmi otlet?
Meloban vagyok, egyelore csak telon torteno formazas jatszik.
-
vtechun
veterán
hát jah, remélem a hvatalos változatban is lesz olyan megoldás, hogy csak a "szoftverlopás" miatt lényeges elemek kerüljenek a telóra, többi mehet nyugodtan az SD-re. de eleve is így kellett volna megoldani.
-
vtechun
veterán
Ezzel a beépített Gmail klienssel van valami trükk, hogy le lehessen szedni a mellékletet f@szául?
-
vtechun
veterán
továbbra sem értem miért fogy a helyem egyre jobban, már csak 13 mega hely van

-
vtechun
veterán
Töltögetem a kis progikat a telóra. Találtam egy egész kellemes kis ebay kliens progit. Van benne vonalkód szkenner is
Az alapján rákeres gyorsan ebayen. De nálam csak DVD hengerekre volt találat 
Ha valaki talál még értelmes progit szerintem nyugodtan ossza meg itt
-
vtechun
veterán
bluetooth filekölést megoldottam 2 eurós Bluex-el. Szerintetek valahogy meg lehet oldani, hogy Nokia 6131-emről az összes kontaktot átmásoljam mondjuk BT-n keresztül HTC Dreamre?
-
vtechun
veterán
Én szeritnem hamraosan Karma kolléga atyáskodásával belefogok a rootolásba meg egyebekbe
Csak nem akar frissülni ez az 1.1-es szoftver 
-
vtechun
veterán
jah, még nincs ilyen telóm, de máris hiányzik egy komolyabb videolejátszó

-
vtechun
veterán
Tegnap este még kicsit "gyakoroltam" az SDK emulátorával
Várom, már, hogy a kezemben foghassam a "kicsikét"(G1) . Ma itt Nyíregyházán benéztem kb. 10 üzletben, sehol sem volt természetesen
Nehogy a vásárlás előtt lássak is egyet élőben 
-
vtechun
veterán
Felmerült bennem egy kérdés : Sok alkalmazás elérhető akár egy dollárért is. Ilyenkor, ha az ember izet gogle checkout-on, akkor hogyan oszlanak el a költségek? Pl. 1 dolláros árnál mennyit emelnek le a számlámról, mennyi a kezelési költség, stb. Van valakinek ilyen tapasztalata ?
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sejtettem 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
DD
Az lesz majd csak igazán jó