Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz Renok #4 üzenetére

1 karit irányítok a többi meg teszi a dolgát meg valamennyire azért próbálnak oda célozni ahova az irányított kari.
    Pl bizonyos részeire célzok a bossnak ahol többet sebeznek rajta illetve vannak bossok amik ilyen formáció szerint rakják ki a piros köröket amikre célozni kell/megszakítani a támadásukat ezzel. 'ezt auto mod nem nagyon tudja csinálni teljesen magától'

De a sztoris mapokon egy idő után lesznek ilyen kamikaze típusú ellenségek amik pár másodperc után a karakterek pofájába ugranak/robbannak szal azokat célszerű manuálban leszedni gyorsan. :D 'meg van pár ilyen kellemes ellenség típus chapter 20 fölött..'
    Persze ha bőven az ajánlott combat power felett vagy akkor el lehet lenni auto play-el sztoris mapokon de minnél jobban alatta vagy annál többet sebeznek a csapatodra. 'amikor még én pusholtam a sztorit 30-50k hiányban már ezek a kamikazek 1 hiteltek ha nem szedtem le őket'

illetve vannak olyan támadások amik ellen jobb ha space-el a fedezékbe mész mert különben baj lesz és ezt auto play semennyire sem csinálja.

Csak egy random példa, mai EX interception boss:

Ennek pl a fejét/Core-t kell amilyen gyorsan lehet leszedni mert különben egymás után fogja csinálni a lézer támadását és kb annyi is volt akkor.
    Leszeded utána meg kb egyik leglazább boss lesz belőle de pl ha leszeded mind a 2 szárnyát akkor meg elkezd össze-vissza teleportálgatni tehát az sem a legjobb ötlet.
    Na ilyeneket az auto nem csinál és end game szinten sok ilyen mechanika van amire azért nem árt figyelni.

Most így per-pill nem tudom mennyire könnyítettek a sztorin de régen asszem chapter 16 után kezdtek nehezedni a dolgok. 'persze ez erősen függ a csapatodtól is'

Új hozzászólás Aktív témák