- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Én itt annyira nem éreztem ezen "trendek" erőltetését, mint pl. a Spiderman 2-ben. Ott azért jobban kicsapta nálam a biztosítékot e nézetek felesleges erőltetése.
Már annak is lehet örülni,hogy nem az lett a vége, hogy Kratos átoperáltatja magát nővé, vagy nem az derült ki, hogy bináris (vagy valami ma trendi faxság). -
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz
antikomcsi #3 üzenetére
Persze, az a normális. Ami néhány játék levágja a felső és alsó részt, ahelyett, hogy széltében bővítse a képet, az nem ultrawide támogatás, hanem igénytelen kóklerség. Itt külön egy csomót dolgoztak azon, hogy szélesebb kijelzőkön se legyenek bugok (pl valahonnan a képernyő széléről furcsán beugró karakter, stb).
-
GodGamer5
addikt
A Sweetbaby inc. sikeresen belerondított ebbe a játékba is, sőt a sztoriba is, ettől függetlenül csúcs lett a játék. Tegnap fejeztem be, iszonyatos mennyiségű tartalom van benne.
Framegennel lazán megvolt a 100fps 21:9 ben. Grafikailag is szép, csak itt-ott szkripthibás, de igazából nincsenek problémák vele. -
21:9 és 32:9 képarány esetén a megjelenített környezet is nő, vagy csak ügyesen széthúzza, vágja a képet?
-
SaGaIn
senior tag
Bukta ez PC-n 2éve sjáték ennyiért meg főleg... meg kötelező ps fiókkal vegy meg a Sony magának...
30.000 csúcs játékos szám megjelenéskor... nem vették meg százezren se... nagy bukta ez így... Majd leárazva 50-60%-al lehet behúzom, de addig mennyen a sony a sunyiba
-
Reinhardt
őstag
Nalam pl azert maradt ki ez PC-n, mert az elod annyira bejott (PCn), hogy direkt ezert vettem PS5-ot, hogy ne kelljen idaig varni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Idén kicsit korábban jött a tél: befutott PC-re Kratos legújabb kalandja, a God of War: Ragnarök, ami garantált lehűlést ígér – még ha nem is a gépünk számára.
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest