-
PROHARDVER!
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
Gmail leveleket szeretném backup-olni mondjuk fél évente. (csak ez a cél semmi más) Pl.: thunderbird-del. A leveleket továbbra is on-line használnám és az on-line accountból törölni sem szeretnék.
POP3 - szépen leszedi, de ugye a labeleket is az inbox-ba dobja (hiába hoztam létre a mappákat); neten azt találtam POP3-nál a labeleket felejtsem el
IMAP - labelestől szedi; kell valami extra beállítás ahhoz, hogy ne "tűnjenek" el a leveleim az on-line accountból. -->Magyarul IMAP-pal lezúzom a leveleket (fontos, hogy fent maradjon minden változatlanul az on-line accountban) --> valahogy archiválom a gépemről a letöltött leveleket --> majd pl. törlöm a thunderbird-et (nem küldök, nem fogadok levelet rajta keresztül), hogy nehogy valaki véletlenül szinkronizáljon IMAP-pal --> majd fél év múlva ugyanez ismét
(azzal lényegében tisztában vagyok, hogy a POP az egyszeri, az IMAP kétirányú...)
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Eredeti játékok OFF topik
- XPEnology
- Revolut
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest