- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaff
csendes tag
válasz
mleslie
üzenetére
Én kizárólag 11-es zsoldosokat használok, mindegyik 40-es főellenséget simán ütöm velük.
Fent már írtam a módszerről és tapasztalatom szerint nagyon megállja a helyét.
Nemrég kezdtem újra a játékot egy 12-es karakterrel, azzal gyorsan elrohantam 25-ös szintig, majd ott behúztam a kéziféket és már csak arénában és alvilgban tolom, sima küldetéseket hanyagolom.
14-es szint: Itália, Gustavos Vidéki Háza *Gustavo Király meghal*
18-as szint: Itália, A Sárkány Eröd *Gernasch meghal*
26-os szint: Afrika, A kárhozat temploma *Themba meghal*
27-es szint: Itália, A sötét cselszövés barlangja *A pokol kutyája meghal*
28-as szint, Germánia, Pyro kamrája *Pyro meghal*
Az 50-es főellenség majd 33-as szint körül jöhet majd (a Táliths cuccokkal együtt).Aukciót hanyagolom, inkább napi 2-3-szor utazok országok között, így ennyivel többször tudok benézni a kovács és társaihoz. Ott minden szükséges dolgot be lehet szerezni + a felesleges árukból a piacon keresztül sok zsé befolyik.
Egyértelműen az alvilágban lehet a legkomolyabb tárgyakat találni, csak türelem kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest