Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tom5
addikt
3-as szerveren jelentkeztem a PH-sok egyesületébe,remélem elfogadjátok...
-
kagyula
aktív tag
Vettem egy faja gyűrűt, még nem is láttam ilyet, hogy +45% -os tuning, nagyon tetszik, de egyelőre nem tudom hordani, mert át kell hozzá variálnom az egész felszerelésemet.
Naon tetszik.
-
S.Feri
őstag
Esetleg, ha valaki egy nagyon jó amulettet szeretne emberi áron, Zeindras arany kereszt. 56-os szint, az keressen bátran, klánon belül extra-extra kedvezmény.
-
Thrawn
félisten
-
Kicsirics77
veterán
na mi ez a verébpatkolás emberek
ti mulattok meg italoztok az öreg meg nyomja a szolit -
Thrawn
félisten
Ó vezérünk átlépte az 500.000 pontos álomhatárt!
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #5278 üzenetére
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #5276 üzenetére
le kéne menni a drink-be, bevágni egy pofa sört
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #5274 üzenetére
Szegénykém, adj egy zsepit hogy elmorzsolhassaam a
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #5270 üzenetére
akkor én mit mondjak
-
kagyula
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #5270 üzenetére
Rendelj nekem is!
-
dante3
addikt
válasz
Kicsirics77 #5267 üzenetére
Szintén zenész!
-
Thrawn
félisten
válasz
Kicsirics77 #5265 üzenetére
Az úttörő ott segít ahol tud
(mellesleg sosem voltam úttörő, pont lecsúsztam róla)
-
kagyula
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #5260 üzenetére
Lehet, de akkor az biztos nem helyesírás dolgozat volt.
-
Mark97
tag
HELÓ!!!
Csak mondom h Barna94 kető kettest kapot ezért le kell et adni a a számitó gép zsinorokat ezért máma reggel meg kért hogy én vigyázak adig a gladiátorjára(ez nem multi vagy ijesmi) -
Kicsirics77
veterán
eladó lett a kis fegyverem 30k
akit érdekel az keressen meg -
Tom5
addikt
Sziasztok!
Szeretnék regisztrálni ebbe a játékba a PH-sok mellé!Mi a teendőm?!(meik szerver,stb)
A segítségeket előre is köszönöm! -
Skynet258
veterán
Mostanság kezdem azt gondolni, hogy a harc rendszer egy rakás shit. Minden napra jut több olyan csatám is, amikor elvileg én győznék, méghozzá fölényesen... (pl nekem 66% az esélyem megcsapni a másikat, plusz 12% duplázásra, ellenfél arányai: 33%-2%) és ilyenkor az ellen győz akkora fölénnyel, amekkorával kb nekem kéne.
Ez teljesen elveszi az ember kedvét, nem is értem, miképpen számolják az egészet. -
Peti20
tag
válasz
Kicsirics77 #5249 üzenetére
Hát az szívás, vigyázni kell az ilyennel...... Gondolom valami aukciós konfliktus volt, vagy valmai hasonló... Engem amiatt szoktak csapni, mert túllicitálom a tagot pár büdös csirkén...
-
Herodes81
csendes tag
Jó reggelt már nagyon kész vagyok már elvonási tüneteim vannak
hogy le vagyok tiltva és nem tudom csapni neki már csak 2 napot kell ki birnom
valaki meg nézné hogy hanyadik helyen álok a rang létrán?és a csapat? előre is köszönöm.
-
dante3
addikt
Végre találtam magamnak egy normális páncélt, igaz 50k-ba került, de megérte sztem!
Ma már csak lapátolás marad, gyüjtögetni kell, mert egyre drágábbak a gyakorlások! -
smiti
veterán
min. +7-es ibolya púdert keresek
-
smiti
veterán
Eladó sorba lépett cuccosok:
-
Sziasztok!
Server 1 2 3? Melyiken vagytok fent? Ja és van-e valami egyesület, ahova be lehet lépni?
-
Thrawn
félisten
Van/lesz valakinek eladó cucca?
-
Gülümaci
tag
Szasztok gladiátorok!
Venni szeretnék rubint. Visszaolvastam jópár oldalt itt a fórumban, de nem találtam semmi infót, hogy hogyan kell ezt a PayPal-os fizetést bonyolítani. Átutalni nem szeretnék, mert a banok hihetetlen összeget levesznek a forint --> EUR átutalásért. Ez a "Paypal befizetés egyszeri" dolog érdekelne engem igazán. Erről tud valaki valamit? A legjobb az lenne, ha küldenének nekem egy PayPal csekket, vagy mit, és mondjuk elvinném valahova, hogy befizessem, és Eurót adnék oda. Van erre lehetőség?
-
Kicsirics77
veterán
reggelre engem is megkínáltak 200 rubinnal 1 jelszóért csak azt bánom nem adtam meg valami kelygen-nel generált jelszavat
de legközelebb isten lássa megcsinálom -
dante3
addikt
válasz
Kicsirics77 #5209 üzenetére
Én is csak most léptem 47-es szintre, és már látom!
Az a bajom, hogy nem találok semmilyen normálias páncélt! -
dante3
addikt
válasz
Kicsirics77 #5206 üzenetére
Én is, csak az aukción látom ezt a szintet, de ott meg nagyon nehéz megkaparintani az ilyen jóféle darabokat!
-
törölt tag
válasz
Vigneau #5205 üzenetére
köszi én is
más: kűzdök mint pata, be akarok kerülni a top10-be, szintem szerint már bent vagyok, de a becspontok alapján még van hátra sok kemény csata, jelenleg a 13. helyért hajtok, ami most különösen nehéz, mert Misery nyomás alatt tart Q_Arrius_Nauta-val
De ahogy egy jó ellenfelem mondta volt: "kemény vok mint tarzan sarka" -
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest