- Milyen SSD-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancethepant
lelkes újonc
Igen, a tzst fájllal történő frissítés nem fogja megváltoztatni a konfigurációt, csak a fájlrendszer részt frissíti, de az /nvram érintetlen marad. Én így frissítettem. Azért nem árt biztonsági másolatot készíteni a konfigurációról. Ha problémákat tapasztalsz a frissítés után, visszaállíthatod a gyári állapotot, vagy megpróbálhatod manuálisan újraindítani a beállításokat a felhasználói felületen. A legtöbb esetben a dolgok nem romlanak el, de tudom például, hogy mostanában sokat babráltunk a sávszélesség-korlátozó nvram változókkal, így ehhez manuálisan újra kellene konfigurálni azt a részt. A T64-ben írható ext4 fájlrendszert használunk, nem squashfs-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest