- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Szia. Én egy senheiser HD fejhallgatóval gitározok, mikor öcsém 4ezer forintos játék fejhallgatóját dugom be egyedül a magasakon érzek némi "másságot..." Amúgy kb semmi. (multival) Szóval magához a gitárjátékhoz annyira nem kell drága fejes.
Egyedül azért van értelme jobbat venni, mert egy többsávos kikeverésnél legalább azt hallod kb amit kéne egy normálisabb megjelenítőn\hifin.Azaz AKG amugy elég jó cucc.
SZerk.:
Ilyen scarlet solo-t szerintem 20körül kapősz használtan. -
bigrob
őstag
Sokallom ennyiért azt a fülest..
16 körül vettem ezt a creative márkájú fülest amiben egy jó drága Denon füles drivere van.
Esetleg bedobhatod fülhallgatós topicba az oda vonatkozó kérdést, de én ~15-nél többet nem adnék fülesre.
2. gen Scarlett solo legyen, ennyire kell figyelni. (gondolom nem használtba veszed azt sem, úgyhogy a linkelt oldal jó)
Szerk.:
Ezeket a kis lepkefing csodakütyüket engedd el. (amplug és társai)
Továbbá ha később ki akarod magad hangosítani veszel 2 normális aktív hangfalat és megvagy a szomszédriogatással is
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Megújult a PROHARDVER!
- Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest