Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
danzi
tag
Sziasztok, nekem egy Hora akusztikusom van, ez volt a legolcsóbb, western, szóval fémhúros, és legalább a nyakát is átérem (szerintem nekem elég rövidek az ujjaim
)
www.hora.ro Standard M de nem pont úgy néz ki, mint a weboldalon
román a bébi, majd teszek fel képet. Húrokból nekem a Cryogenic széria jön be, bár Earnie Ball meg GHS is volt rajta, sőt, most is GHS van, de a Martin & Co Cryogenic szólt rajta a legszebben. Eddig 0.54-es (E3) volt rajta, de szerintem inkább a vékonyabbakat fogom használni (0.50), kényelmesebb lefogni.
Van egy Jolana cseh csoda elektromos gityó is kölcsön, erről is van kép, meg egy Zoom 606 pedál, elég jól szól, de nekem is gépre van rákötve...
A Kossuth téren a Yamaha szalonban ki lehet próbálni minden gitárt, eszméletlen jól szólnak, és pont a legolcsóbb westerngitár tetszik hangra a legjobban: az F310P
DanZi
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)