Hirdetés
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Analóg fényképezés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Hi mindenki!
Úgy néz ki, hogy a kis honlapkészítős akcióm a végéhez ért, lehet, hogy már egy óra múlva is a kezemben foghatom a jól megérdemelt forintjaimat.... mik jó helyre is kerülnek akár már holnap
Pedált szándékozok ugyanis venni. De milyet? Mivel nem vagyok túl gyakorlott, sőt, és ugye fellépést sem tervezek egyelőre, elég nekem egy egyszerűbb pedál is, segítsetek választani pls. Olyat keresek, amivel itthon, gyakorlásképpen, de mégis jó miőségben szólnak a rockosabb számok, szóval egy olyan pedál kéne, ami lehetőleg minél szélesebb spektrumban állítható, hogy ne kelljen mégsem 5-6 pedált variálnom
A jelöltjeim: (mind BOSS
)
BD-2 BLUES DRIVER
DS-2 DISTORTION
MD-2 TORZÍTÓ
MT-2 METAL ZONE
OD-3 OVERDRIVE
OS-2 OVERDRIVE / DISTORTION
Ja, és még egy apró kérdés: mi a különbség a torzítók és az overdrive-ok között? Előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- RETRO GAMER / YOUTUBE STARTER PACK
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pedált szándékozok ugyanis venni. De milyet? Mivel nem vagyok túl gyakorlott, sőt, és ugye fellépést sem tervezek egyelőre, elég nekem egy egyszerűbb pedál is, segítsetek választani pls. Olyat keresek, amivel itthon, gyakorlásképpen, de mégis jó miőségben szólnak a rockosabb számok, szóval egy olyan pedál kéne, ami lehetőleg minél szélesebb spektrumban állítható, hogy ne kelljen mégsem 5-6 pedált variálnom
A jelöltjeim: (mind BOSS
)