Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Én nem mondtam, hogy ne tanuljon valaki fémhúroson
Nyugodtan, ha az tetszik. Azt szokták felhozni, hogy jajj, hát az mennyire nyomja az ujjat, kezdjünk nylonhúrossal, mert az puhább. Ez magában igaz, na de könyörgöm, ennyi fájdalmat egy felnőtt (vagy felnőttséghez közelítő) férfinak el kell viselnie. Ez alap. Gyerekeknek lehet hátrány, és nem tetszik nekik meg inkább abbahagyják, ha fáj minden perc, de az más téma. (Lányokról nem nyilatkozom, nem kérdeztem még gitározni tanuló lányt
)Amúgy a mikrofont meg a számítógépet nem tudod berakni a gitár táskájába, és vinni akárhova. Talán ha netbookot alkalmazunk ehhez, akkor kellemesen mobil a téma, de még akkor sem annyira. Mindenesetre az a lényeg, hogy legyen egy, a hallástól független hangolóalkalmatasságunk, főleg a kezdetkor. Ha később azt vesszük észre, hogy nagyon profin hangolunk hallás alapján is, akkor persze hajrá

Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyugodtan, ha az tetszik. Azt szokták felhozni, hogy jajj, hát az mennyire nyomja az ujjat, kezdjünk nylonhúrossal, mert az puhább. Ez magában igaz, na de könyörgöm, ennyi fájdalmat egy felnőtt (vagy felnőttséghez közelítő) férfinak el kell viselnie. Ez alap. Gyerekeknek lehet hátrány, és nem tetszik nekik meg inkább abbahagyják, ha fáj minden perc, de az más téma. (Lányokról nem nyilatkozom, nem kérdeztem még gitározni tanuló lányt