Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daweee
őstag
válasz
mrst3ph3n
üzenetére
Helo
Hát, az oktávtisztaságnak nem tesz túl jót ha a másik irányba dől a húrláb, de csak be lehet állítani jóra, másképp nem gyártanának ilyet gondolom

Más: végül is meguntam várni a csodára, fogtam és áthúroztam az akusztikust jobbkezesre, a szemöldöknél jó magasan állnak a vastagabb húrok, de nem ugrott még ki a helyéről, plusz elég hamis a felsőbb régiókban, főleg a vékonyabb húrok, de a célnak megfelel, jobbkezesen az alapokat megtanulni míg le vagyok sérülve szóval marad egy darabig

Egyébként érdekes ez a fordított-tanulás, részben olyan mintha az elejétől tanulnám az egészet, másrészt viszont egyszerűbb, mert az elvi alapok megvannak, szóval sokkal gördülékenyebb mint először volt, plusz a fogásoknál/tartásnál is sokat segít a kontroll, hogy átveszem bal kézbe megnéznem hogy hogy is van. Lényegében csak a kezemet kell hozzáedzeni az egészhez, az akkordokat pl szinte azonnal le tudtam fogni, és nem sokkal később már a húrok is alig zörögtek, mondjuk a barré pl még nem megy, plusz a kisujjam is elég gyenge, meg az akkordváltások is lassúak, de gyorsan fejlődök, meglátjuk mi fog kisülni belőle. Az érdekel majd elsősorban, hogy a jobb kézzel pengetés mennyire állít majd korlátokat elém magasabb szinteken, eddig egész jól megy.Eastman: Milyen stratód van?
A hangológép témára pedig, ajánlott, abszolút, én speciel utálok gépről hangolni, hiába megy szinte mindig, nem szeretek ugrálni a szoba egyik feléből a másikba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen NAS-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs