Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Moleman

addikt

válasz Hadeska22 #71090 üzenetére

Végülis volt min gyakorolnom fiatalon is, 14 évesen kaptam egy elég jó akusztikot, 18 évesen félig tudatlanul megvettem a Squier stratomat, mint utólag kiderült, tényleg a strat formát szeretem a legjobban, de azért egy humbucker jól jött volna. :D

Az időt és a gyakorlást beleraktam, viszont kb 25 éves koromig nem volt pénzem USB interface-re, amivel normálisan fel tudtam volna venni a végterméket, így egy öreg Pentium 4 géppel és rossz impedanciaillesztésű PCI hangkártyával rakosgattam össze a zenéket, nem bírta el valós időben a VST-ket sem, mindent processként kellett rátolni az audiosávokra.
    Végülis izgalmas volt a meglévő eszközökből kihozni a maximumot, de elvesztegetett időnek érzem, hogy az idő 90%-ában a technikával küzdöttem, ahelyett, hogy bedugtam volna az USB interface-t és minden szépen szól egyből késleltetés nélkül.

#71091 consono
    Wartburg kombival jártunk koncertezni
    Jaj ne is mondd, az autó a másik fájó pont az életemben, sose vihettem el a szüleim autóját, a közös utakon is alig engedtek vezetni.
    25 évesen lett végre saját kocsim, pár évig kiélveztem, bár alig volt pénzem benzinre, aztán később jött a covid, megszoktam, hogy otthon ülök, már nem is akarok menni sehova. A közeljövőben egyszer még szeretnék venni egy "játszós" autót, hátha újra rákapok a kocsikázásra, de ez az álom is már túl későn válik valóra.

Új hozzászólás Aktív témák