Hirdetés
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
Bobrooney
üzenetére
PRS-el,(ha azt mondaná az eladó hogy ez a gitár 250eFt én elhittem volna, annyit megér...
) értem mért lett ez a kombó anno a 70-es években akkora sláger, de 2026-van. Stereoban viszonyleg kevés gitáros hallott még igazi jól megcsinált chorus hangot. De ezt ma már nehéz eladni szerintem(nekem meg főleg aki sűrűn használ chorust), bármelyik true stereo chorus plugin csípőből hozza ezt a hangzást ha kikötöd egy stereo végfokra 2db normális ládával, vagy stúdió hangfalakra. A torzított csatornája a JC120-nak sokat nem ér. A tiszta csati szépem szól, de ez ma már magában kevés, és ha megnézed az árát, nagyon drága. Persze én nem vagyok jazz gitáros így lehet kevésbé tudom "értékelni". Ha hasonló tiszta, gyorsan induló hang kellene megtudom oldani, még csővel is. Biztos vannak még nüansznyi eltérések a spec hangszórója miatt mert az sem celestion, ezt hosszabb hallgatás/használat után lehetne eldönteni hogy milyen EV mellett nem hiszem hogy labdába rúg.A synergy modulokat is csak azért próbáltam ki mert felmerült hogy én ezt fej nélkül is tudom simán használni, találtam hozzá hátlapi csatlakozót, így nem kellene hozzá semmit vennem mert építenék hozzá saját racket amibe 4db modul belemenne. Visszafejteni meg nem nagy kaland hogy az a pár érintkező a csatlakozón micsoda

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Le Mans Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) értem mért lett ez a kombó anno a 70-es években akkora sláger, de 2026-van. Stereoban viszonyleg kevés gitáros hallott még igazi jól megcsinált chorus hangot. De ezt ma már nehéz eladni szerintem(nekem meg főleg aki sűrűn használ chorust), bármelyik true stereo chorus plugin csípőből hozza ezt a hangzást ha kikötöd egy stereo végfokra 2db normális ládával, vagy stúdió hangfalakra. A torzított csatornája a JC120-nak sokat nem ér. A tiszta csati szépem szól, de ez ma már magában kevés, és ha megnézed az árát, nagyon drága. Persze én nem vagyok jazz gitáros így lehet kevésbé tudom "értékelni". Ha hasonló tiszta, gyorsan induló hang kellene megtudom oldani, még csővel is. Biztos vannak még nüansznyi eltérések a spec hangszórója miatt mert az sem celestion, ezt hosszabb hallgatás/használat után lehetne eldönteni hogy milyen EV mellett nem hiszem hogy labdába rúg.